10 lucruri de stiut pentru realizarea unui site de prezentare3 minute de citit

  1. Stiti cum vreti sa arate site-ul de prezentare?

    Aveti idee ce trebuie sa faca acest site? Ati cercetat care sunt clientii din mediul web? Știți ce site-uri vizitează acestia? Este foarte important sa faceti un mic research pentru a va contura o mica parere si viziune asupra acestuia.

  2. Site-ul de prezentare este posibil sa dureze si sa coste mai mult decat va asteptati.

    De cele mai multe ori timpul mediu de realizare site de prezentare depaseste asteptarile clientilor. Cu toate acestea, aproape de fiecare dată durata usor indelungata de finalizare a proiectului a fost cauzata de lipsa de acțiune a clienților (nu se trimit materiale de tip text, poze etc.). Realizarea unui site de prezentare ieftin si rapid nu atrage de la sine si calitatea acestuia. Desigur, existsa template-uri de orice fel, dar oare ele sunt la fel de stabile si invulnerabile daca au fost folosite de sute de ori? Fiecare site are configuratia individuala de securitate si optimizare ce trebuiesc facute minutios de catre profesionisti!

  3. Orice site web are cateva elemente obligatorii.

    Nu sariti peste urmatoarele aspecte: Design – Arată și se comporta așa cum așteaptă clientul? Conținut – Site-ul furnizează informațiile pe care clienții le caută? Optimizare SEO – Clienții vor putea găsi site-ul meu cu usurinta?

  4. Nu ezita sa fii curajos cu website-ul tau!

    Gaseste un echilibru intre extravagant si serios. Un site bun oferă în principal informațiile pe care oamenii le caută și o face într-un mod plăcut, dar conținutul câștigă de fiecare dată.

  5. Daca pur si simplu ati creat site-ul, asta nu inseamna ca o sa vina si clientii!

    Dacă nu propuneti un set de valori unice, nu veți obține niciun fel de vânzări. In orice domeniu clientii cauta un furnizor de produse/servicii originale, curajoase, calitative si serioase.

  6. Site-ul are nevoie de întreținere!

    Tehnologia se schimba mereu si speram odata cu ea afacerea dumneavoastra creste. Aveți nevoie de un plan pentru actualizarea, menținerea și îmbunătățirea site-ului periodic. Întrebați-vă: „Ce mai e nou? Ce asteptari au clientii din ziua de astazi? Cum pot sa devin mai bun satisfacandu-le nevoile? „

  7. Acorda importanta unei echipe de web design profesionista!

    Atat tu cat si designer-ul sau agentia aveti o importanta egala. Echilibrul relatiei dintre cele doua parti aduce cu siguranta succesul dorit pentru proiectul dumneavoastra.

  8. Majoritatea oamenilor din industria web nu sunt profesionisti!

    Doar pentru că o cunostinta ati auzit ca a facut odata un site pentru un prieten, nu îl califică drept web designer. Doar pentru un prieten este designer grafic, asta nu îl califică drept designer web. Doar pentru că un fost coleg detine o versiune piratată a unui website, asta nu îl califică drept programator…

  9. Primesti ceea ce platesti!

    Cred că am acoperit destul de bine cunostinta de mai sus. Dupa cum spuneam anterior un site de prezentare ieftin nu este si bun. Achizitionarea unui template de cateva zeci de euro nu acopera toata munca sau succesul aferent unui site.

  10. Nu începeți proiectul prin cumpărarea unui template!

    Un sistem de gestionare a conținutului nu este calea de pornire. Adresați-vă agentiei de web design, probabil că au un răspuns mai bun și mai personalizat pentru nevoile dumneavoastra.

 

In concluzie, aceasta nu este o lista „all inclusive” pentru un site de succes. Cu toate acestea, va va ajuta să începeți cu piciorul drept. Dacă am adauga un punct 11 la lista noastra, ar fi “Construieste site-ul cu clientul in minte!”. Dacă utilizatorii nu pot găsi site-ul dvs. din cauza SEO  scăzut sau dacă utilizatorii nu pot utiliza site-ul pentru că navigația este slabă sau dacă nu furnizați informațiile pe care oamenii le doresc, site-ul va eșua. Nu reușiți să înțelegeți clienții dumneavoastra și este posibil să ca prin banii cheltuiti cu site-ul dumneavoastra sa faceti doar un gest de caritate, nu si un business de succes!

arrow
×