Ce presupune realizarea unui site web3 minute de citit

Magazinul online

Cand vorbim de magazine online este destul de limpede: tot business-ul orbiteaza in jurul site-ului. Plecand de la pozele produselor, functionalitati, beneficii, asezarea elementelor si ajungand la cele mai mici detalii de user experience, iconite, font-uri etc. Toate elementele si detaliile minutios gandite si executate, conduc un astfel de business spre succes.

Realizare magazin online

Datorita concurentei in online, magazinele au intrat intr-un adevarat concurs de imagine! In ziua de astazi este de nevoie in spate de adevarati profesionisti care sa ofere clientilor cerintele destul de mari. Clientii s-au educat in a simti seriozitatea unui site de tip e-commerce. Desi nu realizeaza punctual elementele de”trust”, acestea actioneaza in subconstientul lor. De la bannere, banalele iconite si mesaje de incredere si pana la logica aplicarii unor reduceri, procesul de navigare prin site sau pozele de produs, clientii simt imediat daca merita sau are sens sa cumpere produsele tale!

Fiind atat de multe detalii, notiuni, concepte, este esential sa faci inca de la inceput pasii in mod profesionist. Este important ca magazinul online sa fie realizat pe platforma potrivita, sa fie facut cat mai curat, functionalitatile gandite cat mai din timp pentru a evita „lipiturile cu scoci” pe viito si bineinteles un design cat mai fresh, modern si profesionist!

Bineinteles, daca ai nevoie de mai multe informatii din partea unor profesionisti nu ezita sa ne contactezi!
Link-uri utile:
Contact
Mai multe despre realizarea unui magazin online
Cere oferta
Portofoliu

Site de prezentare

Desi in cazul unui site de prezentare business/corporate lucrurile sunt mai simple, totusi sunt foarte multe lucruri de luat in vedere. In primul rand trebuie conturata imaginea brand-ului, ceea ce acesta vrea sa transmita. Un site poate promova un stil animat, moder, jucaus, prietenos si totodata exprimand seriozitate si profesionalism. In functie de identitate site-ul poate exprima seriozitate, sa fie putin sobru si corporate.

Realizare site de prezentare


Traim vremuri in care online-ul isi pune amprenta destul de puternic in cadrul oricarui tip de business. Chiar daca o afacere se promoveaza in offline, un site neoptimizat, care nu este la zi sau nu are un design tocmai prietenos, ii poate pata imaginea si clientii pot cataloga acea companie ca fiind neserioasa.
Avem nevoie de user experience, optimizare SEO, viteza de incarcare, design modern!! Clientii sunt educati de marile site-uri si magazine online si desi majoritatea nu stiu sa arate punctual ce le place sau nu la un site, simt un business de calitate prin simpla navigare pe un website.

Nu iti neglija imaginea in online si apeleaza la profesionisti!! Contacteaza-ne si sigur te putem ajuta!
Link-uri utile:
Contact
Mai multe despre realizarea unui site de prezentare
Cere oferta
Portofoliu

arrow
×