De ce sa alegi promovare Google Ads / AdWords3 minute de citit

Promovarea pe Google Ads

Promovarea Google Ads reprezintă o forma de publicitate online dezvoltată de Google în care agenții de publicitate plătesc pentru a afișa reclame scurte, oferte de servicii, înregistrări de produse, conținut video și pentru a genera instalări de aplicații mobile în anunțul Google pentru utilizatorii web.

Sistemul de anunțuri Google se bazează parțial pe module cookie și, în parte, pe cuvintele cheie stabilite de agenții de publicitate. Google utilizează aceste caracteristici pentru a plasa o copie de publicitate pe paginile pe care le consideră relevante. Agenții de publicitate plătesc când utilizatorii își redirecționează navigarea pentru a da clic pe copia publicitară. Site-urile partenere primesc o parte din venitul generat.

De ce sa alegi promovarea Google Ads?

Practic prin intermediul promovarii pe Google Ads comerciantii/prestatorii de servicii isi afiseaza oferta catre client fix cand acesta cauta sau ii afiseaza prin diferite canale bannere, mesaje sau video-uri.

In functie de click-uri in zona de cautare sau afisari in zona de navigare, Google percepe taxe in functie de mai multe variabile (tendinte, licitari ale concurentei, target etc).

Comparand toate mediile de promovare prin care un business se poate expune putem spune ca promovare prin Google Ads este cea mai eficienta, rentabila si simpla cale. Expunerea in orice colt al lumii catre absolut toti clientii care exact atunci cauta exact ce comerciantul/prestatorul vinde nu este in nici un loc mai simpla simpla si rentabila.

Totodata Google aduce castiguri pentru toate partile prin acest concept. Prin bannerele de tip display se genereaza venituri atat pentru cel care a generat traficul (daca un banner apare in cadrul unui site/aplicatii, proprietarul acesteia castiga) cat si pentru cel care a livrat reclama prin generarea vanzarilor si in final clientul final poate beneficia de o oferta buna pentru produsul cautat.

Rolul unei agentii in promovarea pe Google

Desi conceptul Google Ads pare simplu el este destul de complex si greoi la inceput. Dincolo de familiarizarea cu platforma intervin principiile de marketing.

Fiind multe variabile in jocul dintr-e tendinte in cautari, costuri si conversia produselor vandute povestea devine mult mai dificila. Experienta unor specialist poate aduce succesul moltor companii prin dezvoltarea retetei perfecte.

Anumite cuvinte foarte cautate genereaza costuri mari per click. Aceste costuri cresc in unele cazuri enorm atunci cand marii jucatori ajung sa liciteze pentru prima pozitie. Un advertiser bun stie sa gestioneze banii pe campanii pentru a optimiza costurile pe reclame raportat la numarul vanzarilor gestionat de acestea.

In acelasi timp Google isi adapteaza frecvent tehnologiile, principiile de studiu al pietei si un profesionist este la curent permanent cu tendintele reclamelor, astefl ajutandu-si clientii sa nu piarda nici un tren in materie de expunere, vanzari, reclama sau brand awareness.

Serviciile de promovare Google ale Agentiei Flat Studio

promovare-google

Agentia de publicitate Flat Studio dispune de toate uneltele necesare pentru o promovare eficienta Google Ads. Experienta noastra te ajuta sa exploatezi cel mai optim canal de promovare, crescandu-ti semnificativ vanzarile, venitul si rotunjind profiturile.

Contacteaza-ne si hai sa crestem impreuna, bucurandu-ne de ce ne pune Google la dispozitie!

arrow
×