Informatii pe care trebuie sa le ai in vedere in realizarea unui magazin online2 minute de citit

magazin-online

Ce este un magazin online?

Site-urile cu profil eCommerce sunt portaluri ce faciliteaza legatura dintre comerciant si clientul final. Prin platforma acestora se contureaza tot procesul de achizitie, plecand de la alegerea produsului din catalog pana la plata online a acestuia si configurarea adresei in vederea livrarii.
In cadrul unui magazin online profesionist putem trai o experienta facila atat din punctul de vedere al vanzatorului, cat si al clientului. Vanzatorul poate gestiona stocul, facturile, statisticile si proprietatile produsul iar clientul le poate sorta, viziona disponibilitatea si in cateva minute de navigare poate comanda cu usurinta, plati produsul online/ramburs si tot ce mai ramane de facut este asteptarea livrarii prin curier.

Cum functioneaza un magazin online profesionist?

• Clientul intră pe site. Acesta isi prezinta produsele sortate pe categorii care sunt incarcate in baza de date prin intermediul unui panou de administrare facil si interactiv.
• Clientul isi adauga produsele in cos dupa ce isi alege proprietatile produsului (marime/culoare/tip). Din nou, aceste informatii sunt adaugate de administrator dupa preferintele acestuia.
• Odata ce cosul este configurat cu produsele dorite, clientul trece in zona de checkout unde isi completeaza datele de livrare si metoda de plata dorita (online sau ramburs).
• Un magazin online serios are certificat ssl, foloseste optiunea de plata cu cardul securizata si module de curier pentru a afisa costul transportului in functie de zona.
• Când introduceți numărul cardului de debit/credit, informatiile sunt transmise catre un procesator de plata.
• Comanda este acum plasata!

Facilitati ale panoului de administrare al magazinului online

• Managementul catalogului, categoriilor/subcategoriilor de produse
• Sortarea paginilor de reduceri si de categorii pentru sortand „custom” aparitia acestora
• Setați elementele URL ale paginii și SEO pentru categorii
• Gestionați miniaturile de categorii și imaginile
• Gestionarea si atribuirea proprietatilor, stocului si descrierilor produselor
• Posibilitatea de a atribui marimi, culori, brand-uri produselor
• Printarea awb-ului(realizat automat) aferent fiecarei comenzi cu toate datele completate de acesta in checkout.

Realizarea de catre profesionisti a unui magazin online implica adaptarea acestuia la cerintele clientului si optimizarea panoului de administrare pentru o utilizare facila in timp.

Echipa Flat Studio se adapteaza in functie de cerintele clientilor si ale publicului si ofera consultanta in realizarea unui magazin online pentru o experienta cat mai profesionista.
Experienta ne confera o usurinta in recomandarea platformei potrivite. Avem tot ce ne trebuie pentru a realiza un site profesionist, adaptat cerintelor actuale, cu un design modern si cu toate functionalitatile de care are acesta nevoie.

Pentru o experienta completa oferim toate serviciile de care un magazin online are nevoie, plecand de la realizare pana la promovarea acestuia prin intermediul tuturor metodelor –Facebook Ads, Google Adwords, SEO, Publicitate Outdoor-

Nu ezita sa navighezi prin portofoliul nostru si in cazul in care esti interesat de o oferta ne poti contacta folosind datele din pagina de contact sau completand cererea de oferta.

 

arrow
×