Lucruri de stiut despre promovarea pe Google AdWords2 minute de citit

Ce inseamna promovarea pe Google?

De peste 20 de ani Google defineste intreg internetul. Plecand de la search engine pana la diverse inovatii in domeniul IT. Cu timpul serviciile au devenit tot mai diversificate si calitative. Google a dezvoltat tool-uri de optimizare in search pana la platforme si sisteme de operare.

Acest motor de cautare a devenit in timp o inteligenta artificiala. Fie ca vorbim de campanii adwords sau de SEO, totul a devenit mult mai complex. Conteaza enorm continutul din site, relevanta textului, originalitatea acestuia dar si structura site-ului si circuitul de link-uri atat intern cat si din alte locatii catre site.

Cum functioneaza promovarea Google AdWords?

Fiind cel mai mare search engine, tintirea primelor pozitii din rezultatele de cautare a devenit una din cele mai importante elemente ale unui business. De aceea a aparut “o scurtatura” profitabila pusa la dispozitie de Google. Astfel realizarea unor campanii adwords bine gandite poate genera succesul mult visat. Algoritmii genereaza anumite costuri/click in functie de relevanta continutului din site-ul promovat dar si in functie de numarul de business-uri care se “bat” pentru a tinti prima pozitie pe acel cuvant.

Echipa Flat Studio dispune de specialistii capabili sa gandeasca strategia, sa realizeze campaniile adwords potrivite si sa le optimizeze periodic.

De ce promovarea AdWords?


In fiecare ora milioane de oameni folosesc Google. Pentru multe business-uri atragerea clientilor este o adevarata povara. Interactionarea in mod direct cu acestia devine din ce in ce mai dificila.

Serviciul AdWords expune produsele/serviciile catre clienti exact exact in momentul in care acestia sunt interesati. Acest serviciu este ideal atat pentru client care gaseste ce cauta cand vrea si unde vrea cat si pentru furnizori care obtin interactiunea cu clientii in momentul potrivit cand acestia sunt deschisi si interesati.

Avantajele colaborarii cu o agentie de promovare Google

Platforma adwords este foarte complexa si are foarte multe tool-uri. Mix-ul potrivit poate aduce vanzari mari la costuri foarte avantajoase.

Fiind foarte multe variabile (cuvinte cheie, grupuri de cuvinte, remarketing etc.) un specialist in marketing online va stii sa gaseasca reteta potrivita pentru succesul clientului.

Odata gandita strategia si setata campania cu cuvintele potrivite, relevante si cele mai cautate urmeaza supravegherea si optimizarea anunturilor. Periodic se pot observa in consumul bugetelor pierderi pe anumite anunturi care genereaza trafic dar nu si venituri. Optimizarea periodica este importanta pentru succesul campaniilor.

Alege agentia Flat Studio pentru administrarea promovarii pe Google!

Echipa noastra detine toate uneltele necesare pentru optimizarea si administrarea campaniilor AdWords pentru a directiona bugetele catre cele mai optime anunturi din perioada respectiva si pentru a genera vanzarile dorite.

arrow
×