Realizare Magazin Online – Platforma OpenCart3 minute de citit

OpenCart este o platforma de management al magazinului online. Aceasta este bazata pe PHP, folosind o bază de date MySQL și componente HTML. Sprijinul este oferit pentru diferite limbi și valute. Platforma este gratuita sub licența GNU General Public.
Are toate caracteristicile necesare vreodată și este foarte recomandat pentru întreprinderile de dimensiuni mici si mijlocii de comerț electronic.
Opencart poate reprezenta solutia ideala pentru un business de comert online. Platforma este foarte adaptabila atat la nevoile admistratorului cat si ale clientilor.

Realizare Magazin Online

Echipa noastra disupune de reteta perfecta a configurare si realizare magazin online opencart prin functionalitati dezvoltate de noi.
Totodata dispunem de posibilitatea de a realiza design-uri si functii unice, atingand astfel toate criteriile pentru a realiza un magazin online profesional de succes.

Agentia Flat Studio beneficiaza de experienta necesara pentru realizarea unui magazin online profesional si perfect pentru cerintele dumneavoastra.
Link-uri utile:
Portofoliu!
Cere oferta!


Beneficiile unui magazin online OpenCart

Simplitate: frumusețea Opencart este interfața sa simplă și ușor de înțeles.
• Greutate redusă: Fără îndoială că este cel mai popular sistem de comerț electronic cu greutate redusă, cu toate caracteristicile standard de comerț electronic
• Cerință redusă a resurselor: nu necesită configurare serioasă a serverului pentru a rula site-ul Web.
Rapiditate, chiar și fără gestionarea cache-ului și integrarea CDN.
• Este ușor de învățat și de utilizat.
• Oferă un număr mai mare de metode de transport și plată.
• Plata online cu cardul
• Generarea awb-urilor printr-un simplu click
• Posibilitatea gestionarii mai multor tipuri de cont-uri client si administrator
• Integrare foarte prietenoasa cu google
Automatizari multiple
• Integrare cu platformele social media atat pentru expunere cat si pentru marketing online.
• Gestionarea facturilor si a stocurilor foarte facila
• Gestionarea ofertelor, reducerilor cu perioada limitata etc.
• Codul său este ușor de înțeles și modificat în comparație cu alt sistem
• Are mai multe module gratuite și plătite. Modulele vă permit să adăugați o anumită caracteristică în sistem, care nu este prezentă în mod implicit.
• Are propriul magazin oficial pentru a lista atât modulele gratuite cât și cele plătite.
Cost redus al dezvoltării: costul de dezvoltare în Opencart este relativ mai mic decât cel al altui sistem de comerț electronic

Când vine vorba de platformele eCommerce, nu există o lipsă de opțiuni!

Soluțiile populare de eCommerce includ WooCommerce, Shopify, Magento, Joomla și multe altele. Dintre acestea, WooCommerce, Joomla și Magento sunt platforme open source la fel ca OpenCart.
Joomla și Magento se bazează pe PHP la fel ca OpenCart. Shopify este un software de proprietate, dar extrem de impact și efficient. Cu toate acestea, atât Magento cât și Joomla sunt mult mai complicate și ideale pentru magazinele foarte mari, cu trafic mare si zeci de mii de produse.
Cu toate acestea, OpenCart este un program mult mai ușor și este ideal pentru start-up-uri și întreprinderi mici, care nu necesită o mulțime de batai de cap. WooCommerce este o opțiune minunată, de asemenea,dar fiind greoi apelam la el pentru comercializarea a 1-2 produse vedeta!

Agentia de Publicitate Flat Studio

Venim cu intreaga solutie, atat cu realizarea site-ului, a brand-ului cat si cu promovarea pe orice plan a acestuia.

arrow
×