Agentie Realizare Site-uri prin Fonduri Europene2 minute de citit

Realizam site-uri pentru proiecte pe fonduri europene sau alte programe de finantare! Cand vorbim de accesarea fondurilor ne lovim de birocratie si un amalgam de criterii greu de inteles in prima faza.

Avand in vedere experienta noastra si varietatea de client, am fost nevoiti ca in timp sa invatam procesele de achizitie si de acordare a fondurilor!

Colaboram cu proiecte care finanteaza achizitiile prin Fonduri Europene!

Chiar daca este vorba de un banal site web sau de un magazine online procedura de achizitie este aceeasi ca in cazul oricarei achizitii.

Agentia Flat Studio indeplineste toate criteriile de eligibilitate pentru furnizarea serviciilor web

Avem la activ o multitudine de proiecte in portofoliu cu care ne laudam! Vezi portofoliu aici>>> https://www.flatstudio.ro/portofoliu/

Am dus la bun sfarsit toate aceste proiecte, neintampinand probleme pe parcursul dezvoltarii. Birocratia nu ne sperie si stim exact ce avem de facut!

In general, in momentul construirii business plan-ului si al tuturor documentatiilor ce prevad realizarea unui site web (site de prezentare sau magazine online) functionalitatile nu sunt foarte bine cunoscute de consultant sau beneficiar. Totul este vag si birocratia trece cu usurinta peste detaliile din lumea tehnologiei. Intr-un final sunt sanse foarte mari ca furnizorul de servicii web sa faca strict ce este trecut in documentatie dar practice sa se omita multe functionalitati, optimizari s.a.m.d.

Indiferent de cerinte, echipa noastra ofera un produs finit la cheie, ce indeplineste atat criteriile ceruta cat si pe cele nespecificate. Prezentam beneficiarului toate functionalitatile astfel incat site-ul web sa fie cu adevarat util, functional si care va produce venituri in mod direct sau indirect.

Suntem nerabdatori sa avem parte de noi provocari asa ca nu ezita sa ne prezinti proiectul tau!

LOGO

Link-uri utile

Serviciile noastre>> https://www.flatstudio.ro/servicii/

Despre noi>> https://www.flatstudio.ro/despre-noi/

Realizare magazine online>> https://www.flatstudio.ro/magazin-online/

Realizare site web>> https://www.flatstudio.ro/site-de-prezentare/

Branding>> https://www.flatstudio.ro/identitate-vizuala/

Contact>> https://www.flatstudio.ro/contact/

arrow
×