Realizare Site Web prin StartUP Nation – Agentie Web Design Bucuresti2 minute de citit

Agentia Flat Studio a sustinut intotdeauna priectele aflate la inceput! Ne bucuram cand auzim de fiecare data cand mai apare un start-up, o idee, un concept.

StarUp Nation si realizarea site-urilor

Desi pare o bataie de cap, proiectul StartUp Nation este o mina de aur pentru inceputul unei afaceri. Echipa noastra a colaborat cu mai multe proiecte si ne laudam cu un portofoliu de site-uri realizate in urma finantarii prin acest fond. Vezi aici portofoliul nostru>>> https://www.flatstudio.ro/portofoliu/

Cunoastem procedura, birocratia, intelegem nevoile si livram un produs finit profesional, pregatit de lansarea in piata!

Indeplinim toate criteriile si acreditarile necesare colaborarii cu StartUp Nation si cu orice program de finantare.

Realizam magazine online si site-uri custom made, pentru orice nisa! Venim cu solutii integrate si cu optiuni mult mai bogate decat cele care figureaza in descrierea proiectului.

Cand vine vorba de tehnologie si finantari, in cadrul proiectelor de finantare sunt trecute foarte vag functionalitatile de care are nevoie un business. Dincolo de aceste criterii sunt foarte multe amanunte care contureaza un proiect de success cu prezenta online. Dispunem de toate cunostintele pentru a duce un proiect la final si nu ne limitam la cerintele trecute in caietul de sarcini.

In momentul realizarii documentatiei este posibil ca beneficiarul sau consultantul acestuia sa nu se priceapa sau sa omita foarte multe functionalitati. Noi livram un produs full option, la cheie, indiferent de mentiunile trecute in documentatie si le prezentam beneficiarului chiar daca acesta nu le-a cerut.

Nu ezita sa ne contactezi si sa ne prezinti proiectul tau. Suntem nerabdatori sa intram in contact cu noi provocari!

LOGO

Link-uri utile:

Serviciile noastre>> https://www.flatstudio.ro/servicii/

Despre noi>> https://www.flatstudio.ro/despre-noi/

Realizare magazine online>> https://www.flatstudio.ro/magazin-online/

Realizare site web>> https://www.flatstudio.ro/site-de-prezentare/

Branding>> https://www.flatstudio.ro/identitate-vizuala/

Contact>> https://www.flatstudio.ro/contact/

arrow
×