grafica
brosuri/prezentari

Un concept unic pentru o afacere recunoscuta pe termen lung.

Ai nevoie de brosuri promotionale, reviste sau prezentari? Printr-o abordare creativa, echipa Flat Studio are experienta necesara de a realiza intr-un mod profesional design-ul grafic pentru materiale publicitare, care sa ilustreze perfect produsele/serviciile afacerii tale.

contacteaza-ne →
hero
hero
Agentie Web din Bucuresti

Prezentarile pdf si brosurile printate, probabil primul impact cu clienul tau!

De foarte multe ori, clientii noi se nasc prin recomandari, abordari in diferite evenimente intalniri si este foarte posibil ca impactul acestora cu brand-ul tau sa fie in prima faza printr-o brosura pe care o ai la tine sau printr-un mail cu o prezentare pdf.
Oferim creativitate si servicii de design ce transmit pe langa profesionalism, valorile si ideile pe care business-ul tau le promoveaza!

banner

clienti

Suntem o Agentie de Web Design din Bucuresti formata dintr-o echipa de pasionati, dedicati performantei! Realizam site-uri web de orice fel!
Asteptam cu mare entuziasm provocarile de design ale unui site de prezentare si cele de functionalitati + design atractiv ale unui magazin online.
Ne-am perfectionat in domeniul de web design in ultimii ani si ne laudam cu o eficienta avansata in realizarea de site-uri web!
Luam in serios fiecare proiect, chiar daca este la inceput! Ne place sa ne laudam cu fiecare site realizat de noi si astfel, magazinele si site-urile de prezentare ce ies din mana noastra vor arata si functiona impecabil! Suntem in permanenta la curent cu tehnologiile noi din domeniu, astfel crearea magazinelor online si realizarea site-urilor de prezentare vor produce proiecte frumoase si profitabile!

vezi toti clientii →
vezi portofoliul →
web web web
web web web
web web web
web
web

Flat Studio | Agentie realizare site-uri web profesionale!
Experienta de peste 9 ani ne-a invatat sa fim atat atenti la detalii dar si sa ne mentinem dedicati si devotati domeniului web. Ne mandrim ca suntem creativi, seriosi si ne place sa credem ca scoatem cele mai bune rezultate cu putinta!
Apeleaza la Agentia Flat Studio si lasa-ti proiectul pe mana noastra! Plecand de la un design creativ si pana la implementarile cele mai provocatoare, imaginea business-ului tau va face valuri in domeniu!

arrow
×