Logo vectorial, memorabil pentru un business de succes!

Flat Studio te ajuta sa obtii o interactivitate mai mare pentru website-ul afacerii tale prin cele mai eficiente metode de reconstruire site, astfel ca ulterior site-ul sa genereze rezultate concrete si pozitive pentru business-ul pe care il detii.

creare logo

Iti punem la dispozitie un pachet intreg de branding plecand de la realizarea siglei pentru compania ta!

Logo-ul reprezinta semnatura unei companii si elementul vizual prin care se diferentiaza de competitori.


Plecand de la cateva creionari si idei pe care le gandim bine ne consultam cu tine si ajungem intr-un final sa obtinem sigla mult dorita. Venim cu cateva idei total diferite dar care sunt foarte reprezentative pentru proiectul tau. Sigla este foarte importanta pentru un business si ne dorim sa exprime din prima ceea ce iti doresti. Facem logo-uri profesionale si ne gandim inca de la concepere la toata imaginea firmei. Practic de cand vezi prima schita noi deja stim cum o sa arate materialele de comunicare.

La noi vei avea parte de intreaga experienta de definire a unui brand! Te ajutam cu materialele de comunicare (carti de vizita, mape, plicuri, brosuri, prezentari etc) dar si cu o poveste a conceptului. Definimc ateva reguli de folosire ale logo-ului si iti prezentam un ghid al logo-ului astfel incat imaginea companiei va fi clar definita prin orice mijloc.

Suntem pregatiti pentru orice provocare
si creatia este atuul nostru!

Nu vei fi dezamagit si suntem siguri ca iti vei defini imaginea mult dorita lucrand cu noi! Alege sa lucrezi cu noi in realizarea logo-ului tau profesional si ei face parte si tu din procentul de 100% clienti multumiti ai agentiei noastre!

Alege ca firma ta sa arate bine!

De la logo si pana la website sau materiale promotional, compania ta isi doreste sa fie o prezenta frumoasa in piata! Clientii pun pret pe look si cu siguranta te vei mandri cand vei rosti numele firmei tale cand aceasta arata bine in orice mediu!

web

clienti

Suntem o Agentie de Web Design din Bucuresti formata dintr-o echipa de pasionati, dedicati performantei! Realizam site-uri web de orice fel!
Asteptam cu mare entuziasm provocarile de design ale unui site de prezentare si cele de functionalitati + design atractiv ale unui magazin online.
Ne-am perfectionat in domeniul de web design in ultimii ani si ne laudam cu o eficienta avansata in realizarea de site-uri web!
Luam in serios fiecare proiect, chiar daca este la inceput! Ne place sa ne laudam cu fiecare site realizat de noi si astfel, magazinele si site-urile de prezentare ce ies din mana noastra vor arata si functiona impecabil! Suntem in permanenta la curent cu tehnologiile noi din domeniu, astfel crearea magazinelor online si realizarea site-urilor de prezentare vor produce proiecte frumoase si profitabile!

vezi toti clientii →
vezi portofoliul →
web web web
web web web
web web web
web
web

Flat Studio | Agentie realizare site-uri web profesionale!
Experienta de peste 9 ani ne-a invatat sa fim atat atenti la detalii dar si sa ne mentinem dedicati si devotati domeniului web. Ne mandrim ca suntem creativi, seriosi si ne place sa credem ca scoatem cele mai bune rezultate cu putinta!
Apeleaza la Agentia Flat Studio si lasa-ti proiectul pe mana noastra! Plecand de la un design creativ si pana la implementarile cele mai provocatoare, imaginea business-ului tau va face valuri in domeniu!

arrow
×