Suna acum!

branding

Creare logo

Logo-ul reprezinta semnatura unei companii si elementul vizual prin care se diferentiaza de competitori.

Sigla/logo constituie o prioritate pentru orice business datorita faptului ca este un element, care apare pe site-ul firmei, pe cartile de vizita si pe pliante sau alte documente care atesta noterietatea companiei.

In functie de tipul de business si de mesajul pe care vrei sa il transmiti prin intermediul unui logo, expertii Flat Studio vor crea diverse variante de sigla site in format diferit pentru a putea fi utilizat ulterior si cu alte scopuri fara a-i deforma calitatea.

De ce este important ca afacerea ta sa aiba un logo design profesionist?

Sigla este piesa fundamentala, care contribuie la crearea unei identitati vizuale in mediul online si offline - un simbol unic pe care publicul il asociaza cu afacerea ta si care se reflecta in toate materialele cu scop publicitar utilizate de companie.

In asociere cu produsele sau serviciile pe care business-ul tau le ofera, un logo este elementul care influenteaza publicul asupra deciziei de cumparare.

Logo vectorial, memorabil pentru un business de succes!

Logo-urile realizate de noi sunt exclusiv vectorial concepute! Asta inseamna ca vei primi de la noi fisierul editabil si poate fi scalata rezolutia la infinit si poti printa logo-ul tau pe orice suprafata, material si dimensiune.

Un logo trebuie creat eficient, usor de recunoscut si adaptat cerintelor utilizatorilor pentru a-l memora cat mai repede, asadar prin serviciile complexe de graphic design oferite de Flat Studio vei obtine cea mai potrivita sigla pentru afacerea ta.

Realizare logo

Iti punem la dispozitie un pachet intreg de branding plecand de la realizarea siglei pentru compania ta!

Logo-ul reprezinta semnatura unei companii si elementul vizual prin care se diferentiaza de competitori.

Plecand de la cateva creionari si idei pe care le gandim bine ne consultam cu tine si ajungem intr-un final sa obtinem sigla mult dorita. Venim cu cateva idei total diferite dar care sunt foarte reprezentative pentru proiectul tau. Sigla este foarte importanta pentru un business si ne dorim sa exprime din prima ceea ce iti doresti. Facem logo-uri profesionale si ne gandim inca de la concepere la toata imaginea firmei. Practic de cand vezi prima schita noi deja stim cum o sa arate materialele de comunicare.
La noi vei avea parte de intreaga experienta de definire a unui brand! Te ajutam cu materialele de comunicare (carti de vizita, mape, plicuri, brosuri, prezentari etc) dar si cu o poveste a conceptului. Definimc ateva reguli de folosire ale logo-ului si iti prezentam un ghid al logo-ului astfel incat imaginea companiei va fi clar definita prin orice mijloc.

Suntem pregatiti pentru orice provocare si creatia este atuul nostru! Nu vei fi dezamagit si suntem siguri ca iti vei defini imaginea mult dorita lucrand cu noi! Alege sa lucrezi cu noi in realizarea logo-ului tau profesional si ei face parte si tu din procentul de 100% clienti multumiti ai agentiei noastre!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.