Suna acum!

#promovare

Facebook Ads

Promovare Facebook - o strategie ideala pentru orice business

In mediul online, Facebook reprezinta reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori din lume si este o platforma unica de promovare targetata.

Prin intermediul anunturilor promovate pe Facebook, vei putea obtine o sursa reala de trafic, notorietate, brand si implicit potentiali clienti direct interesati de produsele sau serviciile aferente domeniului tau de activitate. Campania de promovare facebook este setata in functie de factori precum: locatia, interesele, comportamentele sau conexiunile utizatorilor.

O afacere profitabila prin promovare servicii facebook!

Cu ajutorul expertilor Flat Studio in digital media si promovare servicii facebook, ajungi la publicul tinta inaintea concurentei.

Analizam obiectivele business-ului tau, dezvoltam un business-plan prin care evaluam parametrii relevanti ai contului pe care il detii, cream o audienta specifica publicului si locatiilor targetate si stabilim bugetul alocat pentru derularea unei campanii, care sa genereze rezultate performante spentru afacerea ta.

Adreseaza-te direct consumatorilor tai prin implementarea unei campanii eficiente de Facebook Ads!

Obtine un brand remarcabil printr-o campanie facebook eficienta

Pentru a fi o prezenta recunoscuta in mediul online trebuie sa te promovezi prin intermediul retelei de socializare Facebook - afacerea ta devine vizibila, iar prin intermediul postarilor platite, informatiile depre produsele si serviciile tale vor ajunge doar catre acel segment de public tinta potrivit.

Prin intermediul unor tehnologii interactive de creatie, design si maximizarea rezultatelor, Flat Studio da valoare bugetului tau investit in promovare, realizand cea mai eficienta campanie facebook pentru business-ul tau.

Succesul afacerii se afla la indemana ta!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.