Suna acum!

#promovare

Google Ads

Performanta pentru afacerea ta printr-o campanie Google ADs

Fiecare afacere trebuie sa se bucure de o prezenta in mediul online, iar cea mai buna metoda prin care website-ul tau poate ajunge rapid in topul cautarilor Google este promovarea printr-o campanie google ADs.

Dupa o analiza amanuntita a cuvintelor cheie si a publicului tinta, stabilim care sunt cele mai potrivite setari ale campaniei de publicitate in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.

Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Obtine mai multi clienti prin promovare Google ADs!

Cu o agentie ADs experta in marketing si promovare online si prin intermediul campaniilor de promovare Google ADs iti construiesti o imagine remarcabila in randul utilizatorilor, obtii mai multi vizitatori targetati si relevanti, cresti vanzarile si esti prezent in fata clientilor activi sau potentiali in momentul in care ei efectueaza cautari despre produsele sau serviciile pe care compania ta le ofera.

Sa te afli in primele rezultate Google este un “must-have” in mediul online, asa ca daca iti doresti un business profitabil trebuie neaparat sa fii in topul preferintelor consumatorilor.

Promovare Google - o metoda prin care afacerea ta ajunge in top

Setarea unei campanii Google ADs si monitorizarea corecta a acesteia implica timp, experienta si o serie de tehnici complexe de promovare, asadar pentru a beneficia de servicii complete, contacteaza specialistii Flat Studio pentru a obtine vizibilitate in spatiul publicitar, trafic si implicit un numar mai mare de clienti interesati de domeniul tau de activitate!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.