Suna acum!

branding

Identitate Vizuala

Unul dintre elementele de baza, care contribuie la imaginea unei afaceri este identitatea vizuala - un aspect important in construirea credibilitatii companiei tale.

Rolul unui astfel de instrument este de a stabili un raport pozitiv intre brand si consumator.

Creaza-ti o identitate vizuala puternica in randul consumatorilor!

Identitatea vizuala este o structura de comunicare si prezentare a integritatii imaginii companiei, iar dezvoltarea procesului de identitate vizuala cuprinde stabilirea elementelor fundamentale ale marcii ( semnatura vizuala, fonturi, culori ), diferentierea acesteia fata de concurenta si formarea unei imagini coerente, care sa ramana in mintea consumatorului.

In mediul business, prima impresie conteaza, iar imaginea companiei este primul contact vizual cu care utilizatorii iau contact si pe care il asociaza cu produsele/serviciile pe care le oferi, asadar, pentru a avea un business profitabil trebuie sa beneficiezi de o identitate virtuala unica.

Solutii creative si eficiente pentru o identitate vizuala web coerenta

Indiferent ca este vorba despre o identitate vizuala web, carti de vizita, pliante, brosuri, coperta carti, reviste sau prezentari pdf, toate aceste materiale publicitare vor adauga valoare si notorietate brand-ului si il vor aduce in topul afacerilor de succes.

Stim cu totii ca un consumator are mai multa incredere intr-o companie a carui brand este usor de recunoscut, asadar daca iti doresti ca bunsiness-ul tau sa beneficieze de un instrument de marketing puternic, precum identitatea vizuala, apeleaza la specialistii Flat Studio pentru a obtine cel mai eficient mix de promovare, atat in mediul online cat si in cel offline.

Identitate vizuala
Descopera oferta personalizata pentru identitate vizuala de la Flat Studio!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.