identitate vizuala

Unul dintre elementele de baza, care contribuie la imaginea unei afaceri este identitatea vizuala - un aspect important in construirea credibilitatii companiei tale.
Rolul unui astfel de instrument este de a stabili un raport pozitiv intre brand si consumator.

contacteaza-ne →
hero
hero
Agentie Web din Bucuresti

Creaza-ti o identitate vizuala puternica in randul consumatorilor!

Identitatea vizuala este o structura de comunicare si prezentare a integritatii imaginii companiei, iar dezvoltarea procesului de identitate vizuala cuprinde stabilirea elementelor fundamentale ale marcii ( semnatura vizuala, fonturi, culori ), diferentierea acesteia fata de concurenta si formarea unei imagini coerente, care sa ramana in mintea consumatorului.

In mediul business, prima impresie conteaza, iar imaginea companiei este primul contact vizual cu care utilizatorii iau contact si pe care il asociaza cu produsele/serviciile pe care le oferi, asadar, pentru a avea un business profitabil trebuie sa beneficiezi de o identitate virtuala unica.

google-ads

Solutii creative si eficiente pentru o identitate vizualva web coerenta

Creativitatea este punctul nostru forte si cu siguranta vom gasi o solutie pentru ca imaginea brand-ului tau sa exprime mesajul dorit cu usurinta. Identitatea vizuala este cel mai de impact element pe care piata il are pana sa interactioneze cu compania!

identitate

Stim cu totii ca un consumator are mai multa incredere intr-o companie a carui brand este usor de recunoscut, asadar daca iti doresti ca bunsiness-ul tau sa beneficieze de un instrument de marketing puternic, precum identitatea vizuala, apeleaza la specialistii Flat Studio pentru a obtine cel mai eficient mix de promovare, atat in mediul online cat si in cel offline

Suntem pregatiti pentru orice provocare in definirea identitati tale si creatia este atuul nostru!

clienti

Suntem o Agentie de Web Design din Bucuresti formata dintr-o echipa de pasionati, dedicati performantei! Realizam site-uri web de orice fel!
Asteptam cu mare entuziasm provocarile de design ale unui site de prezentare si cele de functionalitati + design atractiv ale unui magazin online.
Ne-am perfectionat in domeniul de web design in ultimii ani si ne laudam cu o eficienta avansata in realizarea de site-uri web!
Luam in serios fiecare proiect, chiar daca este la inceput! Ne place sa ne laudam cu fiecare site realizat de noi si astfel, magazinele si site-urile de prezentare ce ies din mana noastra vor arata si functiona impecabil! Suntem in permanenta la curent cu tehnologiile noi din domeniu, astfel crearea magazinelor online si realizarea site-urilor de prezentare vor produce proiecte frumoase si profitabile!

vezi toti clientii →
vezi portofoliul →
web web web
web web web
web web web
web
web

Flat Studio | Agentie realizare site-uri web profesionale!
Experienta de peste 9 ani ne-a invatat sa fim atat atenti la detalii dar si sa ne mentinem dedicati si devotati domeniului web. Ne mandrim ca suntem creativi, seriosi si ne place sa credem ca scoatem cele mai bune rezultate cu putinta!
Apeleaza la Agentia Flat Studio si lasa-ti proiectul pe mana noastra! Plecand de la un design creativ si pana la implementarile cele mai provocatoare, imaginea business-ului tau va face valuri in domeniu!

arrow
×