Suna acum!

web design

Magazin online

Fie ca afacerea ta se afla in curs de dezvoltare sau se numara printre cele de succes, cea mai buna metoda prin care business-ul tau poate sa creasca este cea de creare magazin online.

Cumparaturile s-au mutat in mediul online si tot mai multe persoane prefera sa achizitioneze produsele sau serviciile de care sunt interesate prin intermediul internetului in detrimentul magazinelor fizice. De ce? Din simplul motiv ca intr-o lume din ce in ce mai aglomerata exista posibilitatea de a economisi timp si de a nu depinde de un program limitat la shopping. In plus, poti face cumparaturi chiar din confortul casei.

Succesul afacerii tale incepe acum!

Indiferent de tipul de activitate, crearea unui site web reprezinta cheia succesului pentru orice business - o modalitate ideala prin care poti fi mereu in contact cu clientii existenti sau prin care poti atrage noi utilizatori.

Prin intermediul unui website responsive beneficiezi de un impact vizual puternic in mediul online, notorietate si o expunere mai ridicata in randul utilizatorilor. In plus, oferi publicului o sursa facila si accesibila de informatii despre domeniul tau de activitate.

Un magazin web iti poate aduce o intreaga serie de avantaje - le poti oferi clientilor tai acces la o prezentare detaliata a produselor si serviciilor aferente business-ului tau, dar cu costuri mult mai mici si bineinteles, o varianta simpla si comoda de a le cumpara cu doar un click.

Cu ajutorul unor tehnici inovative de ultima generatie si a unui business-plan foarte bine structurat, specialistii Flat Studio vor reusi sa creeze un magazin online atractiv si modern, care sa reflecte imaginea afacerii tale.

Impresioneaza-ti clientii printr-o expunere profesionista a produselor si serviciilor pe care compania ta le ofera!

Realizare magazin online

Eficienta, performanta si calitate pentru afacerea ta prin creare magazin online!

In functie de obiectivele si nevoile fiecarui tip de business, vom realiza un website cu design personalizat, optimizat pentru toate dispozitivele pentru un aspect friendly si vom crea o strategie de promovare pe termen lung pentru afacerea ta.

Indiferent ca luam in considerare crearea unui magazin online opencart, wordpress sau optam pentru alta solutie ecommerce, Flat Studio reprezinta cea mai inteligenta alegere.

Importam automat produsele aferente afacerii tale pe baza unor feed-uri personalizate sau manual pentru magazinele online, care au un numar mai redus de produse sau servicii, dar si module pentru facturare sau curier.

Alege cu incredere o echipa dinamica specializata, care sa iti ofere cele mai bune servicii de creare magazin online.

SERVICII

1
Web Design

Website-ul reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
O afacere de succes este intotdeauna prezenta in mediul online, iar primul impact vizual pe care utilizatorii il au atunci cand interactioneaza cu business-ul tau este webdesign-ul site-ului.
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site modern cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Site de Prezentare Magazin Online Refacere Site
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google Adwords, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google Adwords facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.