materiale
publicitare

Odata cu definiea identitatii vizuale, aplicarea acesteia presupune realizarea tuturor materialelor de brand. La nivel grafic presupune respectarea liniilor si a culorilor brand-ului astfel incat toate materialele vor avea un design unitar.
Agentia noastra vine cu design-ul tuturor materialelor dar si cu propunerea de printare pe cele mai calitative materiale!

contacteaza-ne →
hero
hero
Agentie Web din Bucuresti

De ce este important ca afacerea ta sa aiba materiale publicitare?

Notiunea de “brand awarness” este importanta in primul rand pentru membrii echipei business-ului, dupa care pentru clienti. In primul rand noi trebuie sa credem in proiectul nostru, sa il intelegem si sa promovam valorile odata definite in etapa de branding. Chiar daca materialele publicitare sunt in prima faza un element neimportant, acestea definesc in mintea noastra brand-ul. Il vedem mai des si observam cum el traieste si functioneaza, zi de zi!

Atentia la detalii si toate brosurile, pixurile, notes-urile samd. reprezinta sigla si valorile brand-ului in mod subliminal. Bineinteles ca oamenii si echipamentele fac in mare parte ca brand-ul sa livreze calitate, dar materilaele publicitare ajuta ca acesti oameni sa creada in brand si clientii apreciaza orice personalizare si orice detaliu la care echipa este atenta!

materiale publicitare

Materialele publicitare, un detaliu important pentru succesul afacerii!

Cand vine vorba de detalii, chiar daca noi nu suntem atenti sau nu punem pret pe ele, clientii o fac! In ziua de astazi detaliile fac diferenta si cu siguranta nu avem nimic de pierdut cand suntem atenti cu brand-ul nostru.

identitate

Materialele publicitare au nevoie de atentie atat din punct de vedere digital cat si din punct de vedere fizic. Avem nevoie de calitate atat la design, cat si la print! Alege sa lucrezi cu Agentia Flat Studio si cu siguranta materialele de brand de care ai nevoie vor arata perfect!

Ce materiale publicitare sunt necesare?

In functie de domeniul de activitate materialele pot fi mai diversificate sau in numar mai mare de exemplare. Totodata conteaza si felul de desfasurare al activitatii. In functie de aceste variabile si de design-ul siglei, specialistii nostri vin cu solutia necesara atat a tipurilor de materiale, a graficii dar si cu serviciul de a printa materialele fizice.

identitate

clienti

Suntem o Agentie de Web Design din Bucuresti formata dintr-o echipa de pasionati, dedicati performantei! Realizam site-uri web de orice fel!
Asteptam cu mare entuziasm provocarile de design ale unui site de prezentare si cele de functionalitati + design atractiv ale unui magazin online.
Ne-am perfectionat in domeniul de web design in ultimii ani si ne laudam cu o eficienta avansata in realizarea de site-uri web!
Luam in serios fiecare proiect, chiar daca este la inceput! Ne place sa ne laudam cu fiecare site realizat de noi si astfel, magazinele si site-urile de prezentare ce ies din mana noastra vor arata si functiona impecabil! Suntem in permanenta la curent cu tehnologiile noi din domeniu, astfel crearea magazinelor online si realizarea site-urilor de prezentare vor produce proiecte frumoase si profitabile!

vezi toti clientii →
vezi portofoliul →
web web web
web web web
web web web
web
web

Flat Studio | Agentie realizare site-uri web profesionale!
Experienta de peste 9 ani ne-a invatat sa fim atat atenti la detalii dar si sa ne mentinem dedicati si devotati domeniului web. Ne mandrim ca suntem creativi, seriosi si ne place sa credem ca scoatem cele mai bune rezultate cu putinta!
Apeleaza la Agentia Flat Studio si lasa-ti proiectul pe mana noastra! Plecand de la un design creativ si pana la implementarile cele mai provocatoare, imaginea business-ului tau va face valuri in domeniu!

arrow
×