Suna acum!

#webdesign

Refacere Site

Tehnologia se afla intr-o continua evolutie, iar daca website-ul tau nu poate tine pasul cu ultimele tendinte si cu activitatile firmei, atunci trebuie sa optezi pentru refacere site.

Un website trebuie sa aiba un design atragator, sa fie functional si sa ofere utilizatorilor o navigare usoara si o experienta placuta. Noi credem ca un site mereu actualizat care are un design atractiv si un continut captivant va avea mereu succes si va fi o sursa facila de informatii in randul clientilor interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Pentru a maximiza eficienta website-ului si pentru ca acesta sa devina o afacere profitabila pe termen lung trebuie sa iei in considerare oferta de refacere site de la Flat Studio!

Solutii inovative de reconstruire site!

Mediul online este din ce in ce mai dezvoltat din punct de vedere tehnologic, iar afacerea ta trebuie sa se bucure din plin de acest lucru, insa daca website-ul pe care il detii are un aspect invechit si nu mai atrage vizitatori, atunci si profitul companiei tale scade.

De la refacerea structurii interne, actualizarea continutului si pana la adaugarea unor functii noi, Flat Studio iti propune solutii complete de redesign site, astfel incat website-ul tau sa beneficieze de o interfata noua, o navigare mai buna a paginilor web si un panou de administrare mult mai usor de accesat.

Design atractiv, user friendly si un aspect fresh pentru website-ul afacerii tale

Site-ul tau trebuie sa permita utilizatorilor sa interactioneze cu informatiile actuale despre produsele si serviciile pe care le oferi, dar mai ales sa le ofere o experienta placuta.

Flat Studio te ajuta sa obtii o interactivitate mai mare pentru website-ul afacerii tale prin cele mai eficiente metode de reconstruire site, astfel ca ulterior site-ul sa genereze rezultate concrete si pozitive pentru business-ul pe care il detii.

Refacere site
Beneficiaza de o afacere profitabila, mai multa notorietate, dar si de o imagine mai pozitiva in randul clientilor activi sau potentiali!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.