Suna acum!

#webdesign

Creare site de prezentare

Primul pas in crearea unei identitati in mediul online este realizarea unui site de prezentare functional si atractiv din punct de vedere al design-ului, care sa transmita informatii concrete despre activitatea business-ului tau.

De la concepere pana la dezvoltare si optimizare Flat Studio iti ofera solutii profesionale complete pentru creare site web - un mediu oportun pentru evolutia oricarei afaceri.

Suntem pasionati de web development si webdesign, iar prin intermediul ultimelor tehnologii din mediul online, iti propunem cele mai inovative solutii pentru creare site.

Afacerea ta trebuie sa fie online!

Indiferent de tipul de activitate, crearea unui site web reprezinta cheia succesului pentru orice business - o modalitate ideala prin care poti fi mereu in contact cu clientii existenti sau prin care poti atrage noi utilizatori.

Prin intermediul unui website responsive beneficiezi de un impact vizual puternic in mediul online, notorietate si o expunere mai ridicata in randul utilizatorilor. In plus, oferi publicului o sursa facila si accesibila de informatii despre domeniul tau de activitate.

In functie de obiectivele business-ului si de particularitatile dorite, specialistii Flat Studio dezvolta website-uri profesionale cu o functionalitate ireprosabila si design atractiv, adaptate unei game extinse de vizitatori.

Ne implicam activ in tot ceea ce inseamna creare site wordpress prin cele mai noi tehnologii in materie de software si ne asiguram ca afacerea ta detine cel mai eficient mijloc de comunicare.

Daca iti doresti sa ai un business competitiv in mediul online este necesar sa detii o carte de vizita online prin care sa fii prezent acolo unde utilizatorii efectueaza cautari despre serviciile sau produsele pe care le oferi.

Vom tine legatura si iti vom oferi consultanta pentru utilizarea si administrea site-ului pe intreg parcursul proiectului pentru o colaborare de succes.

Realizare site de prezentare
Descopera oferta personalizata pentru creare site web de la Flat Studio!

#SERVICII

1
Web Design

Site-ul web reprezinta imaginea companiei tale, dar si oportunitatea de a-ti construi o pozitie dominanta in sectorul de activitate pe care il intreprinzi.
Realizarea unui site web facuta de profesionisti si pasionati te va scapa de multe probleme viitoare, batai de cap iar proiectul tau se va bucura de pozitia potrivita si in mediul online! Asteptam cu nerabdare provocari noi si suntem entuziasmati sa lucram la realizarea noului tau site web!
Printr-o abordare simpla si activa, dar urmand cele mai inalte standarde, Flat Studio adopta tehnici inovative de functionalitate pentru a crea un site de prezentare sau magazin online profesional cu un design responsive si atractiv, care sa ofere publicului o experienta usoara de navigare si un continut fresh despre produsele sau serviciile aferente business-ului tau.

Creare Site de Prezentare Realizare Magazin Online Refacere Site Web
2
Branding

Brand-ul este o piesa fundamentala pentru profitul afacerii tale si reprezinta imaginea si impresia pe care consumatorii si-o formeaza fata de serviciile, produsele sau organizatia pe care o detii.
Pentru a crea un brand veritabil si pentru ca feedback-ul publicului sa fie unul pozitiv ai nevoie de o campanie de promovare a imaginii foarte bine structurata, care sa iti conduca afacerea catre succes.
Flat Studio este o agentie de full branding, care iti ofera sprijin in promovarea valorilor afacerii tale, dar si in consolidarea increderii clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare logo identitate vizuala
3
Promovare

Dupa o analiza amanuntita a proiectului, stabilim care sunt cele mai bune canale de promovare (Optimizare SEO, Google ADs, Facebook Ads) in raport cu tipologia si caracteristicile afacerii tale.
Echipa Flat Studio este specializata in PPC management, iar cu ajutorul unei strategii de promovare eficiente, alcatuim, optimizam si gestionam campanii PPC (pay per click) derulate in mediul online, care sa livreze rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

Google ADs facebook ads seo
4
Grafica

Imaginea business-ului tau in mediul online, dar si in cel offline este foarte importanta, iar elementele grafice ale unui website sunt esentiale in formarea unei identitati vizuale puternice.
De la o simpla idee sau schita putem da forma si culoare website-ului tau, realizand un design atractiv pentru vizitatori si o imagine pozitiva pentru afacerea ta.
Fie ca ai nevoie de crearea unei identitati vizuale sau de realizarea diverselor materiale publicitare sau promotionale prin care sa te diferentiezi de concurenta, Flat Studio se asigura ca prezenta afacerii tale nu trece neobservata.